Followers

Saturday, 8 December 2012

unique shower head designs

Assalamu'alaikum readers :D dah mandi ke balum? time ku mandi tadi, te-click in my mind to have unique shower head designs bila aku ada rumah sendiri nanti hehe ^^ habis saja breakfast, aku switch on laptop, go to blogger.com, balas komen kawan2 blogger, blogwalking then baru aku google pasal creative shower head designs. hehe punyalah detail..

full credit to trendir.com for all the pictures below. aku only select design yang aku suka saja hehe.


Lacava star-shaped shower head.

if pening kuat, better jangan mandi pakai shower head ne. karang makin banyak stars di kepala :p

nda lawak pun ettt -_- 


Lacava waterfall showerhead.

price: $743


Adbatnos cloudburst shower head.

suka tengok spiral cloud design-nya.


Bossini flip shower head.

you can adjust the flip thingy either mau mandi pakai waterfall flow or rain flow ^^

best kan? hehe.


Newform jet shower head.

design ane buat aku tekanang shape buluh lemang. wawawa :p


Cisal lighted shower.

what if the light warna red and sambil mandi you pasang rakaman suara mengilai 'benda' semacam tu?

scaryyyy.

LOL :p

if aku kana bagi pilihan mau design apa, i would like to have shower head design bentuk rose flower. aku mau tambah lighting function jua like in the last picture. i want warna light-nya rainbow. it would be even fantastic if shower head tu dapat release rose scent. to enable that kena lah tambah button/setting khas whatsoever. a'hah tu lah aku punya dream shower head design hehe :D what about you? share lah. if nda mau share, aku nda kisah pun. wawawa :p jahatnya aku :p


image credit to sendmyflower.com

ulalala~ 15 days left before semester 3 ends :D *jumping happily like a happy froggie* :p

k papai!

4 comments:

  1. icon2 comel tu saya ambik dari sini..

    http://ainaakhodori0011.blogspot.com/2012/05/hye.html

    copy je dalam entry yek... :)

    ReplyDelete
  2. Cantik & classic...nanti dah ada rumah sendiri jgn lupa pasang ya..mesti semangat nak mandi selalu..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq hehe. i bet it would cost me a lot. janji hati puas, anyway hehe. mana x semangat, cium bau bunga rose konpom leka tu hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)