Followers

Saturday, 1 December 2012

segmen pendek: aku dan lagu

Assalamu'alaikum readers :D 

peeps! laju2 join segmen di bawah ne because segmen ne tutup pukul 12 malam later. hurry!


CLICK HERE to find out how to join ^^

okie dokie, let's check out apa saja songs yang aku suka dangar.


sebelum tu, fyi semua lagu di bawah ane nada/tiada kaitan ngan diriku.

1) Girlfriend by Avril Lavigne.
2) Imma heartbreaker by LK feat Justa Tee and Emily.
3) Badass by Kid Frost feat Big Tank.
4) The Howling by Within Temptation.
5) Comatose by Skillet.
6) Hero by Skillet.
8) La La La by Auburn feat Iyaz.
7) Aku Suka Dia by Ainan Tasneem.

there is only ONE reason why these songs always on repeat everytime i go to YouTube: i like the beat/melody.

simple kan? hehe.

papai!

14 comments:

  1. datang dari segmen yang sama. goodluck yaa :)

    http://superman-z.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-aku-dan-lagu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sy baru follow awak #171

      salam kenal ^^

      Delete
  2. Replies
    1. tqqq :) sy baru follow akak #318

      happy blogwalking ^^

      Delete
  3. Replies
    1. tqqq :) sy baru follow akak #298

      have a superb sunday ^^

      Delete
  4. dalam banyak2 lagu tu cuma beberapa lagu ja miss z tahu huhuhu...mungkin kena dgr lagu je kot baru tahu lagu apa.. :) tenkiuuu join :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tamat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe try dgr lah ^^ lagu #2 tu lagu Vietnam. nice oh ^^

      Delete
  5. dtg dari segmen yg same . do follow me back yee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) sy baru follow awak #148 hehehe.

      Delete
  6. oh... suka lagu kerana melodynya... betul2 sumtime saya pon sama gak... suka lagu2 yang melody dia best, x drag dan bleh layan... dtg sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  7. tqqq @permata biru hehehe. sy mostly dgr rentak dia daripada menghayati lirik. hehe. btw makasih sudi follow. sy baru follow awak ^^

    ReplyDelete
  8. Jom join segmen Eyz http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)