Followers

Sunday, 2 December 2012

segmen: bloglist 2013 by #jemah

Assalamu'alaikum readers :D 

biawak kacau ketenteraman ayam2 uncle ku lagi. amah kami or sis Gladys ketuk2 jendela kamar ku dari luar telling me that ada biawak dekat reban ayam. 

aku kluar terus bawa handphone. kononnya mau ambil gambar biawak atu and then masukkan dalam blog. tapi nda sempat because the biawak lari dah. 

cakap pasal jendela, i FORGOT to lock jendela kamar ku last night! Alhamdulillah, baik jua nada something bad happened. cuai aku ah =.='

okie dokie peeps, maie meriahkan segmen kawan kita ni Cik Jemah :)


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline: 10-Dec-12

YEAHHH!! tinggal 20 days lagi kami kan habis attachment :D or in other words, semester 3 is going to end in 20 days lagi (excluding Saturday, Sunday and Christmas public holiday). i am thinking kan susun barang2 yang kan dibawa ke hostel nanti. kalau rajin. kalau. hehe.

Alhamdulillah uncle and aunt ku safely arrived at home after 5 days in Kuala Lumpur. yang paling excited is si kecil nisa lah ^^

oh my this selsema is kinda irritating >.<

okeh papai! gotta sambung buat SWE report ku.

4 comments:

  1. Awesome entry,thanks join sis! :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen :D

    jem roselle sdap tau :D
    di sana ada tak buah roselle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) akak jugak.

      aaa tu sy kurang pasti. x pnh org sini tanam buah roselle. ke sy yg x peka? hehe. nak jugak try jem roselle ^^

      Delete

thanks for leaving your comment here :)