Followers

Wednesday, 26 December 2012

quick updates~

Assalamu'alaikum readers :D 

weeheehee :D 4 hari aku nda update blog rasa macam... macam oren. okie not funny -.- i am not a popular blogger so if ada update ke nada update ke sama saja traffic ku biasa2 huhu :( okie, the reason why aku nda update blog ku the last two days was that aku and famili uncle ku pegi tidur di Niah, Sarawak lawat relatives di sana.

a'hah di bawah ne is just a list of quick updates pasal aku. you don't want to know? go blah wawawa :p jangan marah.

-yeahh!! tinggal 2 hari lagi kan habis attachment :D supposed the last day is on 31-Dec-12 tapi aku kekeke *grinning sheepishly*

-my SWE report is HUWAAAAAA!!!!!! baru 20% siap and the submission date is on 3-Jan-13 *die*

-barang2 keperluan untuk ku bawa ke campus hostel next week belum complete. mau shopping lagi tapi duit huhuhu...

-blog ku now got 199 followers. Alhamdulillah. siapakah follower #200? kita wait and see :p

-before aku bid farewell to the company tempat aku sedang attachment masa ne, aku must berusaha siapkan whatever pending works ku :l i only have two days left..

-five more days and blog ku bakal genap setahun umurnya ^^

p/s: i hate annoying kids.

papai..

6 comments:

  1. salam. nak mintak tolong sikit. ween tukar url blog. tapi masa tu taktau kesan dia nanti bila ween update blog, tak keluar kat dashboard awak. sounds like lost contact macam tu lah so tolong refollow ween guna cara ni eh?[ http://imgur.com/66e7v ]. kat sebelah tepi dashboard ada button tu. masukkan url ween [http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/] bila dah buat, tolong inform kat ween. sorry sangat-sangat. kalau tak faham, tanya tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaiumussalam :) aaa sekejap ye hehe..

      Delete
  2. one thing at a time... In Shaa Allah...everything gonna be fine... ^_^

    congrats that your blog coming to one year old my dearie sis... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh sy happy excited coz 1 week lagi nak masuk sem 4 hehe. and tqqq kak :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)