Followers

Friday, 14 December 2012

jom blogwalking!

Assalamu'alaikum readers :D 

lagu Planetarium by Ai Otsuka is on repeat in YouTube since last night. habis aku rape the button replay :p baru dangar lagu tu semalam and terus jatuh cinta ^^ kamu into K-pop. aku J-pop lah buleh? haha :p

a'hah you all buat apa tu? skodeng urang di Facebook? update tweet2 meroyan di Twitter? mengumpat pasal laki sama jiran sebelah rumah? *sarcastic giggle*

aku baru habis blogwalking. di bawah ane list entri2 yang aku singgah baca while blogwalking tadi ^^ jom blogwalking!

-tragedi di cameron highlands
-why me?
-pesanan dan mutiara kata dari ustaz azhar idrus
-hari blogwalking sedunia
-gambar majlis resepsi perkahwinan betty benafe dan bruce dargus
-pilih waktu sesuai terbitkan entri baru
-tunggu masa..
-nak tambah income
-5 tanda kenapa anda bosan dengan dengan pekerjaan anda
-julia perez bekerja di malaysia tanpa permit - zed zaidi
-julia perez bakal dipenjara tiga bulan kerana menyerang dewi persik
-dosa sesama manusia
-apa masalah budak ni?

thanks to Liyana, Jay and Izzah for rocking my time tadi sepanjang perjalanan masa hantar aku balik rumah hehe. macam2 kerenah gila2 durang yang buat aku terhibur ^^

YEAHHH!! tinggal 10 hari lagi kami kan habis attachment ^^ i might rindu kan tempat kaja ku ne tapi aku lebih excited mau habiskan study ku yang tinggal 2 semester ane ^^

k babushh! *poof*

4 comments:

  1. jom join segmen ini :) http://notahatipiqa.blogspot.com/2012/12/segmen-kenali-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  2. nice blog awk..jom singgah sini.http://eykahashim.blogspot.com/ ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you :) baru je lepas komen entri awk hehe.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)