Followers

Sunday, 16 December 2012

cerita ku di hari ahad..

Assalamu'alaikum readers :D 

last night aku tidur akhir tapi bangun awal tadi pagi which equally means aku nda cukup tidur. ada untungnya aku bangun awal. bisdurang uncle bawa breakfast di Soon Lee Seafood Restaurant. main menu kami is dim sum. nyum2 ^^

pastu kami balik rumah jap before went to Miri ^^ only aku sama aunt and my nephew saja yang pegi. my nephew urang Niah and masa ne ea cuti skulah so ea tidur di Brunei.


after breakfast, kami tunggu si kecil putri habis main semua kerita mainan 'unggat-unggat' ane.


one of the displays dekat entrance of the Soon Lee Mega Mart.

tadi aunt bagitau perhaps nanti kami pegi Niah on the 25th December ane untuk sambutan Christmas.

hep!hep! don't get me wrong. aku memang Islam tapi i have relatives non-muslim yang celebrate Christmas so yea...


nampak nda the 'daunless' and 'dahanless' tree in the picture above?

hehe.

gambar ne aku ambil masa kami kan reach sempadan Brunei-Miri tadi.

so green ^^


queue otw ke Miri punya lah panjang gila o.O

mengantuk menunggu lama dalam kerita.


kamek datang sitok ya.

hahaha main belasah aku je cakap Sarawak.

Sarawak grammar pun entah apa-apa entah :p


it is very very sunny day and kami 3 were very haus berabis.

kami singgah lunch di SCR Restaurant di EMart.

aku order nasi ayam roasted sama soya bean. 

thanks aunt belanja kami makan and shopping :D

aku bali bakul damit untuk simpang barang mandi ku as the current one nampak buruk, botol minuman Ben10 (Ben10?? why Ben10? pasal ea warna GREEN :p) and paket milo yang 3 in 1.

aku langsung balum dinner and i don't feel like i want to eat malam ne walaupun lapar. stress masih you buat SWE weekly summary ne. lesson: jangan suka amalkan buat kaja/assignment last minute :l

mau blogwalking tapi takut lalai. karang summary ku nda siap :l

hmm rasa2nya ada nda urang baca entry boring ku ane? well, many thanks to my silent reader(s) pasal sudi singgah baca ^^

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving your comment here :)