Followers

Sunday, 16 December 2012

3 kisah dunia yang ado-ado ajo eh -_-

Assalamu'alaikum readers :D 

dayummm i cannot tahan this ngantuk-ness oledi O.O after ku publish post ne aku tidur then. plan mau jadi kelawar malam ne to siapkan report and weekly summary tapi nda jadi. setan tengah siuk berparti di mata ku tu pasal aku rasa very the mengantuk. LOL.

as for your bedtime stories, maie aku share 3 stories yang make you geleng kepala 360 degree sampai putus :p

1) Richard Watson, 47, yang tinggal di Annoying Orange City dituduh cuba melemaskan bininya by sticking her face arah their toilet bowl dog's water bowl. sebab? Watson komplen dinner meal yang disediakan uleh bininya nda nyaman. ado-ado ajo eh o.O



Richard Watson

so to all suami out there, if nda suka masakan bini go lah masak sendiri! masak telur dadar cacah kicap pun jadi tah :p 

2) upon leaving work, a 18 year old girl, a student dari Florida Gulf Coast University was shocked to see keritanya dikotori ngan tahi binatang. euwwww >.< Lee County detectives masih investigate siapa yang lakukan criminal mischief ane. the girl sudah hantar her car for carwash tapi it remained stained. cian..

3) siapa pernah crashed wedding urang? nda kisah lah cara apa sekalipun. hehe. this guy from Marco Island pernah. mabuk punya pasal lah. screw you, alcohol drinker >.<


Bradley John Stinner, 22

mamat 'bertuah' ne buat kecoh berlari belakang altar, screm out vulgar words depan attendees, humban beer can arah salah seorang tetamu.

pity the broom and bride pasal wedding durang jadi huha-huha gara2 mamat muka hencem tapi hampeh ne.

credit to: tampabay.com

k papai!

2 comments:

  1. haha, macam2 ragamnye.

    btw, jom join,my first contest !^^
    #setiap peserta akan direview
    http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)