Followers

Wednesday, 26 December 2012

quick updates~

Assalamu'alaikum readers :D 

weeheehee :D 4 hari aku nda update blog rasa macam... macam oren. okie not funny -.- i am not a popular blogger so if ada update ke nada update ke sama saja traffic ku biasa2 huhu :( okie, the reason why aku nda update blog ku the last two days was that aku and famili uncle ku pegi tidur di Niah, Sarawak lawat relatives di sana.

a'hah di bawah ne is just a list of quick updates pasal aku. you don't want to know? go blah wawawa :p jangan marah.

Friday, 21 December 2012

tag: 25 random facts about me

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah ada jua blogger yang sedar akan kewujudan blog ciput lagi boring ku ane hehe. i said so because akak Asmar sudi tagged blog aku dalam entry-nya to join in the fun. what fun? see the above title. hehe. 

before kawan2 proceed membaca 25 random facts about me, please baca this statement below ;)

Thursday, 20 December 2012

i want my precious 8 hours sleep back :O

Assalamu'alaikum readers :D 

yeahh!! tinggal 6 more working days before kami kan habis attachment or in other words kan habis semester 3 ne :D 

but dalam excitment ku atu ada stress jua. SWE report ku baru 20% siap. huwaa!! :'O 

sudah berapa hari aku tidur almost pukul 12 am gara2 buat report ne and also my SWE weekly summary. nyesal buat last minute >.< 

Monday, 17 December 2012

17.12 the day when a girl named faezah was born..

Assalamu'alaikum readers :D 

21 years ago a strong woman bertarung menahan sakit untuk melahirkan a baby girl named Langata @ Nur Faezah :) eventhough the woman and her baby terpaksa berpisah a few years later due to sebab2 tertentu, the baby and will always be her baby nda pernah putus asa untuk reunite with her mommy one day. 

mau tau siapa that woman and the baby?

Sunday, 16 December 2012

3 kisah dunia yang ado-ado ajo eh -_-

Assalamu'alaikum readers :D 

dayummm i cannot tahan this ngantuk-ness oledi O.O after ku publish post ne aku tidur then. plan mau jadi kelawar malam ne to siapkan report and weekly summary tapi nda jadi. setan tengah siuk berparti di mata ku tu pasal aku rasa very the mengantuk. LOL.

as for your bedtime stories, maie aku share 3 stories yang make you geleng kepala 360 degree sampai putus :p

cerita ku di hari ahad..

Assalamu'alaikum readers :D 

last night aku tidur akhir tapi bangun awal tadi pagi which equally means aku nda cukup tidur. ada untungnya aku bangun awal. bisdurang uncle bawa breakfast di Soon Lee Seafood Restaurant. main menu kami is dim sum. nyum2 ^^

pastu kami balik rumah jap before went to Miri ^^ only aku sama aunt and my nephew saja yang pegi. my nephew urang Niah and masa ne ea cuti skulah so ea tidur di Brunei.

segmen tambah follower di hujung tahun

Assalamu'alaikum readers :D 

burrrr sajukkkk eeee o.O a'hah maie ramai2 join segmen di bawah ne. arghh kacau eh jerawat di dahi ku ne >.< 


CLICK HERE to find out how to join ^^

tarikh tamat segmen ane is on 29-Dec-12

bannernya simple tapi i like it ^^

total followers ku 177.

target ku mau reach 200 followers hujung tahun ane.

k papai! mau sleep +.+

Saturday, 15 December 2012

crap talking #2

Assalamu'alaikum readers :D 

adodoi~ mampoi! mampoi! *terjun dari eiffel tower bangunan tinggi* sudah masuk mid-December but 'hutang2' kaja ku as well as skulah balum lagi langsai. huwaa! stress gilerrr you >.< SWE report and SWE log book pun balum ada progress. matai ako o.O 

okie TOMORROW I MUST SIAPKAN REPORT AT LEAST 17 PAGES AND UNTUK LOG BOOK AKU MESTI UPDATE SEMUA!! whoever yang read my entry ane jadi saksi aku 'berjanji'. if tomorrow aku sibuk meng-update blog, please tegur and remind me to siapkan my report and update log book. if perlu tampar marah aku, marah saja. hehe.

p/s: SWE = Supervised Work Experience.

Friday, 14 December 2012

jom blogwalking!

Assalamu'alaikum readers :D 

lagu Planetarium by Ai Otsuka is on repeat in YouTube since last night. habis aku rape the button replay :p baru dangar lagu tu semalam and terus jatuh cinta ^^ kamu into K-pop. aku J-pop lah buleh? haha :p

a'hah you all buat apa tu? skodeng urang di Facebook? update tweet2 meroyan di Twitter? mengumpat pasal laki sama jiran sebelah rumah? *sarcastic giggle*

aku baru habis blogwalking. di bawah ane list entri2 yang aku singgah baca while blogwalking tadi ^^ jom blogwalking!

Thursday, 13 December 2012

short segment by nurhanim-ehier

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ maie ramai2 join segmen pendek ne ^^ deadline to join is on 16-Dec-12. done follow blog adik hanim. sori ye i don't have a twitter account. 


CLICK HERE if mau join.

Wednesday, 12 December 2012

phototale #3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah awal aku bangun hari ne. so aku ada masa to update blog hehe. 

aku supposed to publish entri 'phototale #3' ne last Wednesday. but due to sebab2 tertentu aku tepaksa postpone. actually the earlier plan is to publish this post setiap hari Rabu sebelah malamnya. but i change my mind. pagi ke patang ke malam ke asalkan hari Rabu.

aiyoyo telebih panjang dah explanation ku *doze off* LOL. 

Monday, 10 December 2012

monday trivia #3

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah apo kabo kamo semuo? kabar baik ke kabar jahat? nyahaha. Alhamdulillah SWE report ku is in good progress. aku mesti siapkan at least 15 pages at the end of this week. I CAN DO THIS! *tetiba feel bersemangat* ^^

okie dokie, apa ada hari ne oh selain daripada having those monday blues? hehe.

Sunday, 9 December 2012

segmen: cari follower by nakahime

Assalamu'alaikum readers :D 

wey ada segmen best lah. maie support segmen kawan kita ne.


CLICK HERE to find out how to join ^^ 

dolphins are comey tomey alolo ^_~

Assalamu'alaikum readers :D 

who have pet(s) at home? do you really take good care of your pet(s)? who would love to keep gorilla dolphin as a pet? me! me! *raise both hands high* :D 

okie dokie, let's check out some interesting facts about this adorable creature. like me. aww~ :D

Saturday, 8 December 2012

segmen follow and followback by puteri

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah baru habis dinner ^^ menu makanan hari ne a bit western. spaghetti, french fries, potato salad ^^ 

aku tertarik mau join segmen best di bawah ane. 

unique shower head designs

Assalamu'alaikum readers :D dah mandi ke balum? time ku mandi tadi, te-click in my mind to have unique shower head designs bila aku ada rumah sendiri nanti hehe ^^ habis saja breakfast, aku switch on laptop, go to blogger.com, balas komen kawan2 blogger, blogwalking then baru aku google pasal creative shower head designs. hehe punyalah detail..

full credit to trendir.com for all the pictures below. aku only select design yang aku suka saja hehe.

Thursday, 6 December 2012

post level: boring

Assalamu'alaikum readers :D 

a b o r i n g c d e f g h i j k l a h m a l a m n e *beep*

mood level: low
stress level: high
motivation level: low
sleepy level: high
ego level: high
shame level: low

rawrr! :p

just wanna thank my blog visitors yang sudi jadi follower ku. do add me di Google+ also okie ^^

if you are wondering what my nationality is, i am a Bruneian okie ^^ because i believe ada yang nda paham kurapak/cakap Brunei that i use. 

if you guys ada entry best to share with me, komen je okie ^^

papai!


Tuesday, 4 December 2012

segmen by NZ: I tanya U jawab :D

Assalamu'alaikum readers :D 

actually aku very ngalih/letih right now. my brain ngalih. my body ngalih. my eyes pun makin kuyu dah. but i would like to ikut segmen best di bawah ane before aku buat emas tebal berinci2 di mata ane. LOL.

YEAHHH 18 days left before we say a VERY GOODBYE to semester 3 :p



CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 25-12-12

Monday, 3 December 2012

monday trivia #2

Assalamu'alaikum readers :D 

my goodness, so much to do this week :s

okie dokie, let's see apa ada on Monday huh?

Sunday, 2 December 2012

your next step: university

Assalamu'alaikum readers :D 

apa plan you all after habis SPM/O Level or STPM/A Level or maktab teknik? wanna further your study in university? good! :D if ada rezeki lebih you all boleh apply di salah satu top 10 universities in the world as follow: 

apa hukum guna barangan ciptaan yahudi?

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah aku baru habis lunch. hmm my head rasa berdenyut-denyut semacam. i don't think it is migraine. perasan ku aku nda pernah tekana migraine selama ku hidup ane. yang normal headache, of course lah.

okie dokie in this entry i wanna blog about urang Yahudi.

segmen: bloglist 2013 by #jemah

Assalamu'alaikum readers :D 

biawak kacau ketenteraman ayam2 uncle ku lagi. amah kami or sis Gladys ketuk2 jendela kamar ku dari luar telling me that ada biawak dekat reban ayam. 

aku kluar terus bawa handphone. kononnya mau ambil gambar biawak atu and then masukkan dalam blog. tapi nda sempat because the biawak lari dah. 

Saturday, 1 December 2012

segmen pendek: aku dan lagu

Assalamu'alaikum readers :D 

peeps! laju2 join segmen di bawah ne because segmen ne tutup pukul 12 malam later. hurry!


CLICK HERE to find out how to join ^^

okie dokie, let's check out apa saja songs yang aku suka dangar.

segmen: doodle blogwalking

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ aku mengantuk +.O nyaris2 tetidur time maghrib. 

okie dokie, maie meriahkan segmen adik Syafiqah ^^ comel right doodle di bawah ne hehe.


CLICK HERE to find out how to join ^^

aku mau warna doodle ku green.

deadline to join: to be confirmed.


awal berabis aku dinner tadi. pukul 5 pm. hehe. bukannya dinner namanya tu. makan petang. whatever ~.^

papai for now!

Segmen Tanya dan Jawab by YA

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah. baru habis makan indomee hehe. 



you know what, time aku buka 1 bungkus indomee i saw ratusan cacing 2 packets of bumbu sauce and chili set with disbelief. sepatutnya dalam 1 bungkus atu ada 1 paket of bumbu sauce and chili set and also 1 paket minyak and kicap set. maybe pekerja kilang tetaruh lebih. kekeke. Alhamdulillah dah rezeki ^^

okie dokie let's meriahkan segmen kawan kita, Cik Yanie ^^ CLICK HERE to find out how to join.

maie check out apa answers ku untuk soalan Cik Yanie ^^

crap talking #1

Assalamu'alaikum readers :D 

dear to whom it may concern.

RE: ME

i hate being mad. i hate being angry. i hate shouting in front of other people's face. i hate raising my voice when i am mad. i hate spurting out bad words when i am angry. i hate this hatred feeling. 

most importantly, i hate disrespectful people.

yours faithfully,

fae.

there is no need for me to elaborate what i have typed above. just read, digest and think. 

well, let's move on to less serious entry ^^

SEGMEN: Blogwalking on December by Sandra

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ my left arm rasa sakit plus sengal after be-inject HPV di Pusat Kesihatan Belait with my bestie, Ainaa. apa HPV? lu pigi tanya sama encik Google. hehe.

weehaa it is 1st December already ^^ well, segmen pertama that i would like to join di bulan special ane (why special? because hehehe :p) is (see banner below):