Followers

Friday, 9 November 2012

segmen: jom kawan

Assalamu'alaikum readers :D

aiyoyo nda ku tau kan update apa lagi. usually if utak tengah kering idea like right now, aku prefer join apa2 segmen yang menarik minat ku plus syarat2nya short and simple :)

kawan blogger kiter, cik mirra, ada buat segmen baru. maie kasi gegar blog dia :p


how to join?

1) follow 2 blogs mirra ane psst and psst. hehe. and like fanpage dia.
2) give comment about her blog.
3) buat entry pasal segmen ane and copy&paste the banner above in your entry.
4) done? share your entry link HERE.

deadline to join: 30-11-2012 

komen ku: blog mirra banyak pakai soft color. simple, original and kemas :) just font color tu if can pakai yang lebih terang lagi :)  

subuk-subuk ne jua --> segmen: bloglist november

37 comments:

  1. TERIMA KASIH sebab join dan komen blog saya :)

    ReplyDelete
  2. hai awakk~ nah snarai kawan untuk segmen ni ! terjah laa mereka ye~ http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/senarai-kawan-yang-perlu-diterjah.html

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan....sya dari segmen yg sama...^____^

    ReplyDelete
  4. Hye , stalk blog awak ! Comel blog ni . Hee , saya follow ! Jemput ke blog dan jangan lupa follow sekali ye ? Btw , salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) dah follow. rajin2 jenguk ye. blog awak pun comey :)

      Delete
  5. BW Here .Dari segmen sama http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama

    saya follow

    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  7. JOM KAWAN salam perkenalan :D
    http://gadisskecikk97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama..jom follow blog adik

    http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  9. hai awk , sya dtg dr segmen yg sama smbil follow sini .. follow me back , k ? thanx ! :)

    http://farizatulhannanlike97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  10. hai awak, saya dtg dr segmen yg sme.. salam kenal

    ReplyDelete
  11. From the same segment. Nice to know you :D

    ReplyDelete
  12. Joined same segment at http://w-onaria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    Done follow you! :D

    ReplyDelete
  13. dari segmen yag sma, already follow you, follow me back at this link http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
  14. dah lama folo blog awak :)

    jum folo blog saya :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) ssy pun dah lama follow blog awak ^^

      Delete
  15. hai...sy dr segmen yg sama...
    >> http://miseyz.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html following u^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) done follow hehe #123. cool no ^^

      Delete
  16. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam ^^ tqqq sudi singgah blog sy :)

      Delete
  17. datang sini
    http://misschillax.blogspot.com/

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)