Followers

Saturday, 24 November 2012

segmen: jom BW sambil follow sampai lebam

Assalamu'alaikum readers :D 

malas mau berbasa-basi panjang2 so straight to the point, i wanna ikut segmen di bawah ane ^^ 


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: to be confirmed

24 comments:

  1. join jugak. :)

    dah lama folo kamu :)ngeee :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun dah lama adding yours in my reading list hehe.

      selamat bersegmen ^^

      Delete
  2. Replies
    1. tqqq :) coz sudi singgah jap ^^

      apapun sy baru follow blog awak ^^

      Delete
  3. saya tersesat dan tiba-tiba saya termasuk dlm blog nie . bw sini k :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) lerrr kot tersesat hehe.

      anyway, sy baru follow blog awak ^^ if sudi, hit mine back ^^

      Delete
  4. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. salam hi tuan belog! jejalan sini sambil follow. salam kenal yup ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  6. azwa dtg dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  7. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. assalam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    ada masa nanti...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu yer...link nyer ada kat bawah ni..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  10. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) slmt mlm. hpy blogwalking.

      anyway, sy dah follow blog awak ^^

      Delete
  11. dari segmen yg sama....jmput ke blog saya...saya dah follow awak

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)