Followers

Wednesday, 7 November 2012

open inbox -> find attached image. AAAAAA!!

Assalamu'alaikum readers :D 

my colleague, Amin, sempat usik aku tadi during lunchtime. miani cetanya, lepas makan aku sambung ngadap PC. there was a new unread e-mail from Amin. i click on the attached file.

guess what i saw?

GAMBAR HANTU!!!!!!!!!!!! >.<

aku terus jerit lah. takut mau liat, aku merengek2 suruh Amin delete the e-mail dalam PC ku. kawan2 yang lain tersengih2 saja :s  

yet the best part is..........
























Amin gave me a CHOCOLATE! YEAH! kekeke :p thank you, buddy! ;)

this reminds me of my other office mate, Farhah. cetanya lebih kurang sama. ea kacau aku sampai buat aku tekajut and screaming. endingnya aku dapat CHOCOLATE <3 hehe. aku nda minta, bisdurang yang bagi. moreover, they know aku gilaaaaaaaa chocolate so yeaa kekeke.

senangnya hati kana pamper ngan food uleh kawan2 :p mau tau apa sj ku penah terima from them, nah maie maie busybody jap :p

subuk-subuk ne jua say NO to ceta hantu LOL and chocolate is an art :D happy reading yeerr ;)

oh ya, my supervisor from ITB tadi message gtau ea kan datang visit us the attachment students on this coming Friday. oh tidakkkk ITB Log Book ku sudah more than a month nda be-update. goodluck to me huhu.

anyway i would like to THANK semua blog followers ku because sudi add mine in your reading list. terharu buiii. aku beranakkan blog ne on Jan 2012. honestly, mau tarik perhatian other bloggers is quite hard. walaupun followers ku belum sampai 50 but aku relax aje because my name is grateful xoxo

night.

8 comments:

  1. chill aje... followers will come if you blog sincerely from the bottom of your heart... ^_^... yang susah nak datang tu adalah yang appreciate our blog tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. true3 :) sometimes tu risau gak takut my readers find my blog ne quite boring. tapi i teach myself to be myself and original. mmg susah nak jaga blog ne sampai reach 40+ followers huhu ^-^

      Delete
  2. janji ending dapat coklat ;)

    bile la akak ada peluang g brunei ^_^ sabah n sarawak pun tak pernah jejak kaki hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe myb tu cara kwn2 sy pujuk sy supaya x mrh bila kna usik. di opis mmg sy kna manjakan ngan chocolates. hehe.

      sy pun blm pnh g semenanjung m'sia. only sarawak je coz ada relatives yg tgl sna hehe.

      Delete
  3. asalkan dapat coklat.. :D

    insyaALLAH.. pelan2 kayuh ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea janji dapat chocolate hehe. memang kelemahan sy tu. nak mrh pun terus cancel bila kawan tayang chocolate. ehee.

      Delete

thanks for leaving your comment here :)