Followers

Monday, 26 November 2012

monday trivia #1

Assalamu'alaikum readers :D 

haiya susah rupanya cari idea untuk post entri2 yang informational. i can blog random, you know, talking crab as in ketam crap. hehe. moreover, concept blog ku lebih into personal side. hmm i found out that aku lebih enjoy buat entri pasal my personal life daripada buat entri2 ilmiah yang serius.

but now i am thinking to aaa create some niche entries untuk blog ku. i am actually sudah started made one. first niche entry ku is #phototale 1 ^^ of course, #phototale 2 masih dalam draft and will only be published di dalam hatimu syayangg on this coming Thursday night ;)

so~ from now onward, specifically every Monday, with similar concept aku akan post entry entitled 'Monday trivia #' :D 

basically, in the entry i will be sharing at least 3 things yang berlaku on Monday only ^^

okie dokie, for the first post for Monday trivia #1 (see below):

1) aiyuyuuu ^^ tadi di opis aku malu2 meow when talked sama ... sama siapa nah? cuba teka. cuba teka. kekeke :p well, he is just a kekasih gelap friend. hehe. aku malu2 doesn't mean aku sudah fall for him pasal aku nda mengalami sakit gila bayang. muehehe ^^ malu pasal ntah lah hehe. one thing for sure, i like to see his baby face look ^^ 

2) 23 years old girl bagi makan ubat batuk to 20 years old girl by suapkan the ubat ^^ the two girls are actually me and my cousin hehehe. aku batuk2 bah tapi i don't wanna makan ubat. but again have to pasal kena marah dah +.+  tu pasal kena suapkan.

3) my cousin's 3 years old little sister jadi doctor jap tadi. ea pegang2 badanku kononnya mau rasa denyutan nadi ku. aku diam saja menahan rasa geli. hahaha. badanku sensitif sikit kalau kena usik. lagi teruk if kena tickle, ketawa macam urang kena santau :p LOL.

err, tiba-tiba aku tercium bau durian *faint*

okeh, papai for now.

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving your comment here :)