Followers

Sunday, 4 November 2012

contest: 3 in 1 by Ieza Yusof

Assalamu'alaikum readers :D 

alamakk kawan-kawan bosan dah kah aku asyik update pasal segmen itu segmen ini? o.O sorry lah.. aku nda tau kan update pasal apa lagi kekeke. well, you all may subuk HERE and HERE for your reading pleasure kekeke :D

segmen terakhir before aku ZZZ. see below. lerrr sudah limpas pukul 10.15.


yang texts seterusnya ne aku copy&paste dari penganjur segmen ne. but i ada jua lah edit2 sikit.

Syarat Penyertaan :
- mempunyai blog and akaun facebook.
- wajib follow semua
list of sponsors termasuk ieza and FB page bisdurang.

Cara Penyertaan :
- buat satu entri "Contest 3 Dalam 1 By Ieza Yusof"
- copy banner dalam entri.
- dah siap semua, tinggalkan LINK PENYERTAAN DI 
SINI.

deadline to join: nda ku tau buiii :p

6 comments:

  1. Salam dari Malaysia buat org Brunei sayangg. trima kasih sebab join ye. dah boleh check link awak di sini ;)

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/10/perhatiannnn.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum nur...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) puan jugak selamat bersegmen :)

      Delete
  3. Dari segmen yang sama...saya dah follow awak..follow sy balik jg taw..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah follow awak in other segmen hehe..

      Delete

thanks for leaving your comment here :)