Followers

Thursday, 29 November 2012

segmen bloglist disember ice princess

Assalamu'alaikum readers :D 

weehaa :D aku ikut segmen lagi hehe *syiuk sendiri* 

SueMUNCET Contest

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah let's meriahkan contest organized by our friend suemuncet ^^  thanks kawan because sudi jemput aku ikut segmennya ^^


semuanya ada 6 syarat2 if kan join contestnya ane :)

Wednesday, 28 November 2012

pencarian bloglist asmar arafad

Assalamu'alaikum readers :D

ulalala~ sejukkk lah weyyy +.+ kipas buka. air-conditioner pun buka. haiya cucah. cejuk komplen. panashh pun komplen.

anyway, before aku buat emas tebal berinci2 di mata yang already kuyu ane, aku mau join segmen di bawah ne dulu hehe.


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 31-Dec-12

p/s: semua syarat2 sudah ku buat. 

papai! ;)

#phototale 2

Assalamu'alaikum readers :D 

*uhuk!uhuk!*

how are you guys doing? November kan sampai di penghujung and i become more excited. why? because i can't wait to say goodbye to 2012 ^^

*uhuk!uhuk!*

Monday, 26 November 2012

monday trivia #1

Assalamu'alaikum readers :D 

haiya susah rupanya cari idea untuk post entri2 yang informational. i can blog random, you know, talking crab as in ketam crap. hehe. moreover, concept blog ku lebih into personal side. hmm i found out that aku lebih enjoy buat entri pasal my personal life daripada buat entri2 ilmiah yang serius.

but now i am thinking to aaa create some niche entries untuk blog ku. i am actually sudah started made one. first niche entry ku is #phototale 1 ^^ of course, #phototale 2 masih dalam draft and will only be published di dalam hatimu syayangg on this coming Thursday night ;)

so~ from now onward, specifically every Monday, with similar concept aku akan post entry entitled 'Monday trivia #' :D 

Saturday, 24 November 2012

durian here, durian there. huwekkk :s

Assalamu'alaikum readers :D 


*tercium bau durian*

*cepat2 tutup hidung using baju*

huwekkk >.<

bau durian melekat arah baju ku dahhh :s

currently, it is durian season.

fact: i hate the smell of it and i don't eat durian. only ate when i was a little kid. ne sudah grown up, aku makin alah baunya huhu.

p/s: to durian lovers, no hurt feeling ye? hehe.

tata for now ;)

segmen bloglist disember papa blogger

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ aku join segmen lagi hehe. 


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 30-Nov-12

whoaaa usually aku search lagu omputih di Youtube and sometimes lagu melayu. but tonight, aku layan lagu2 dari negara Vietnam, Japan hehe. not bad. 

extra: salah satu tanda akhir zaman is runtuhnya Masjidil Aqsa :s huhu seram sejuk jadinya bila pikir pasal hari kiamat ane o.O

segmen kenal-kenal bersama aisyah humaira'

Assalamu'alaikum readers :D 

segmen kedua yang aku join di malam Sabtu ane is (see banner below) ^^


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 25-Nov-12 at 10:00 pm

a brief introduction about me:

nickname is Fae
gonna turn 21 on Dec 17th
skinny yet happy-go-lucky Bruneian girl :p
clumsy girl who has a high passion for chocolates ^^
i laugh, i cry, i got mad but life goes on~

extra: hujan + petir + guruh = "mommyyyy, aku takuuuttt!"

LOL

segmen: jom BW sambil follow sampai lebam

Assalamu'alaikum readers :D 

malas mau berbasa-basi panjang2 so straight to the point, i wanna ikut segmen di bawah ane ^^ 


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: to be confirmed

Friday, 23 November 2012

update: baby adam

Assalamu'alaikum readers :D  

Ya Allah, sedihhh banar ku meliat keadaan baby Adam yang disiarkan di Primadona tadi. those yang masih nda tau pasal baby Adam, please click on the link below this picture of baby Adam's mommy.. according to Puan Noraisyah, his son's condition is getting worse :'( 

Ya Allah, kami pinta kurangkanlah beban penderitaan yang terpaksa ditanggung oleh Ahmad Adam Syukri dan ibu bapanya. Ya Allah, sembuhkanlah penyakit yang sedang dialaminya. Ya Allah, kepada-Mu kami mohon pertolongan. Engkaulah Tuhan yang menyembuhkan segala penyakit. Kami pinta kembalikanlah sinar keceriaan bagi Ahmad Adam Syukri.

Aamiin...




Wednesday, 21 November 2012

#phototale 1

Assalamu'alaikum readers :D 

hmm seriously i don't know what to blog about tonight. bila post entry banyak2 pun bukannya ramai people yang baca *sedih* 

therefore, i have come up with one idea. every Thursday night i am gonna post satu entry khas entitled '#phototale'. like some of my fellow bloggers yang buat post macam '#Wordless Wednesday' and the like. basically, i will be posting random ghost pictures taken by me ^^ and di bawah picture tu nanti i will be merepek bercerita cikit about it. 

Monday, 19 November 2012

extreme outdoor activities that i wanna try out :3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah satu progres bagus ;) while blogging, i am doing a draft of report on SWE. don't wanna do it last minute. no. no. bila sudah kan habis attachment baru ku finalize the report. tau edit the draft saja. 

a'hah this time i wanna blog about some of the interesting extreme outdoor activities that i haven't try. if i got the opportunity to join the activities, i will. provided i have the courage and confidence to do so. hehe. because some aktiviti tu ada yang bagi gayat bah. check it out below ^_^

Sunday, 18 November 2012

segmen: follow sampai pengsan

Assalamu'alaikum readers :D

after aku post entri pasal segmen ne aku mau liat movie. last night i watched Alamak 7 Hari Lagi. jangan kutuk aku pasal baru liat. biar tia wah aku ketinggalan movie updates.


syarat2 to join:

1) must follow blog penganjur segmen. (done)
2) state your followers number. (96)
3) paste the banner above dalam entry. (done)
4) paste entry URL HERE (otw)

deadline to join: to be confirmed.

papai :)

back to May :D

Assalamu'alaikum readers :D 

aduhh adahh adehh. sengal belakang gue :s busy edit entri2 dari bulan March until May. as for March and April nada entri yang aku suka. busy months bah. 

untuk May, 4 entries ne saja yang aku suka:

-Adam Groves's short film 'Break'
-17th March
-busy week :l
-hiking moments :)

subuk-subuk ne jua --> back to January :D & back to February :D


psst~ psst~ maie subuk entry bosan ne :p

Assalamu'alaikum readers :D 

hmm sedar nda sedar sudah masuk mid November. perhaps to some of you 2013 lama lagi kan tiba. 

in my case, aku lama dah mula berkeluh-kesah about 2013. why? 

Saturday, 17 November 2012

HH ajak kenal blogger baru

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah aku join segmen lagi :D


CLICK HERE to find out how to join :D

segmen pendek: nak masuk bloglist Miss Z

Assalamu'alaikum readers :D 



CLICK HERE to find out how to join :) simple saja syarat2nya ^_^

deadline to join: 18-Nov-12 at 11:00 am. esukk tuu youu. cepat join before terlambat.

p/s: done follow blog Miss Z ;)

extra: aduhhh kering rasa tekak walaupun sudah drink lotsa water. tu nahh, makan banyak chocolate lagi =.='

back to February :D

Assalamu'alaikum readers :D  

okie dokie siap meng-edit entri2 lama untuk February. ngalih youu. lunch pun balum. after this lah.

below are some of the February entries yang aku suka. kamu nda suka, nda lah. pi main jauh2. nyahaha.

-story after story
-story after story part I
-story after story part II
-story after story part III
-when there is a will, there is a way
-tuesday blues..
-just another typical day

subuk-subuk ne jua --> back to January :D


Friday, 16 November 2012

segmen: tambahkan followers di blog

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah segmen terakhir yang i mau join for tonight is (see banner below).


CLICK HERE to find out how to join :D

deadline to join: 20-Nov-12

jumlah followers ku is 87 (Alhamdulillah)

5 blogs which i randomly choose:


tata for now! xoxo

segmen: cari followers november

Assalamu'alaikum readers :D 

maie ramai2 join segmen ne :D 


deadline to join: 20-Nov-12

how to join? CLICK HERE

tata!

back to January :D

Assalamu'alaikum readers :D 

whoaa aku baru siap 'standardizing' entri-entri untuk bulan January '12. sementara aku rajin ane, why not. hehe. honestly, aku memang jenis cerewet. for example, if dari entry #1 aku pakai 'i am' therefore for entries yang seterusnya sampai sekarang must pakai 'i am' jua. not 'im'. other example is penggunaan word 'because'. if i say i wanna use the full spelling, semua entries must pakai 'because' not 'coz'. very fussy aku ane oh? hehe :l 

below is some of the January entries yang i like ;)

-another typical day ;)
-the truth
-counting days :D
-huhu haha =.=
-just smile :)
-macam2 ada :D
-menyelesaikan urusan dunia. lol.
-sumpahan kum kum :l

untuk February, will do it tomorrow :)

happy reading!

Thursday, 15 November 2012

segmen: senarai blog awal tahun 1434H

Assalamu'alaikum readers :D  

segmen kedua yang aku mau join is (see banner below).


how to join?

segmen: BW cuti-cuti by Emas Putih

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah recently ne aku nda aktif ikut banyak segmen. as for tonight aku ikut 2 segmen saja. first is segmen BW cuti-cuti by Emas Putih.

berubah, berubah and keep berubah

Assalamu'alaikum readers :D 

first of all, i would like to wish all Muslims in the world a blessed Ma'al Hijrah 1434 :) for last year's words belong to last year's language. and next year's words await another voice. and to make an end is to make a beginning. may this new year moment be special ever. call for a positive change! 

everytime datang tahun baru nda kira Masihi or Hijrah, people always ask what is your new year resolution. in my honest opinion, it is a total pointless if you ONLY make resolution once whenever new year is coming. why not everyday? why not everytime you realize you have made mistakes? why not during one of those days? 

aku nda mau lagi buat azam baru setiap kali new year datang. why?

Tuesday, 13 November 2012

segmen: saya nak kenal awak

Assalamu'alaikum readers :D 

aishhh slow eyyy internet connection malam ne.

tonight aku mau ikut satu segmen saja. 

Monday, 12 November 2012

let the pictures speak. lol.

Assalamu'alaikum readers :D

ulalala~same like yesterday, am gonna doze off early tonight. before that, lemme blog about what i did yesterday as well as today. just a quick one because i don't feel like type a long entry for now. or better yet let the pictures tell the story. ngahaha :p

yesterday:

segmen: jom UP follower sampai 1000++

Assalamu'alaikum readers :D 

banyak sudah segmen yang dibuat oleh para bloggers. yet aku only join segmen yang syaratnya KISS --> Keep It Short and Simple *wink* okeh without further pot pet pot pet, maie meriahkan segmen di bawah ane :)


deadline to join: to be confirmed.

but how to join oh?

senang je:

1) follow blog ibu and like FB fanpage dia 'Sihat Itu Menawan.'
2) buat entry pasal segmen ane and please copy&paste the banner above dalam entry kamu.
3) done? share your entry link HERE ;)

tata!

Sunday, 11 November 2012

to all my dearest blog followers & visitors :)

Assalamu'alaikum readers :D

waaahhhh seriously, i can't thank you guys enough. especially those yang sudi add my not-so-cool blog in your reading list. hehe. from the first day i created this baby of mine i never hope sangat yang total blog followers ku would reach 10+, apatah lagi 68 (the current total). lebih2 lagi aku balum sampai setahun serius dalam dunia blogging ane. fyi, i am a Bruneian yet 100% followers ku urang Malaysia. thanks a lot, guys! :D Alhamdulillah :)

Saturday, 10 November 2012

segmen sabtu: jom cari follower bersama AH

Assalamu'alaikum readers :D

maie maie join ramai2 segmen akak ne :) see below.


CLICK HERE to find out the terms and conditions

deadline: tonight! at 11:0 p.m

pirated CDs & DVDs issue in Brunei and the word 'also' :3

Assalamu'alaikum readers :D 

i am planning to redesign my blog today. frankly speaking, the current design i use in my blog is not up to my satisfaction. if i am gonna edit the whole blog template of mine, i need long time to do that as i am myself is quite fussy type of person. cacat sikit boleh kusut jadinya. so, weekend is a perfect time for me to focus on the redesigning thing. 

alright, anyone read newspaper everyday? i don't because~ i am lazy to read bah kekeke :p however, most of the latest news that i knew i read from facebook. lagi lagi facebook. haha. the main reasons (now) why i am still log in to my FB account walaupun keboringan sudah are:

  • to promote my blog
  • to greet anyone who are having their birthday on that day
  • to know if there are any current news in the informational fanpages that i liked
  • to get any latest update from the ITB campus community group page

Friday, 9 November 2012

segmen: jom kawan

Assalamu'alaikum readers :D

aiyoyo nda ku tau kan update apa lagi. usually if utak tengah kering idea like right now, aku prefer join apa2 segmen yang menarik minat ku plus syarat2nya short and simple :)

kawan blogger kiter, cik mirra, ada buat segmen baru. maie kasi gegar blog dia :p


how to join?

1) follow 2 blogs mirra ane psst and psst. hehe. and like fanpage dia.
2) give comment about her blog.
3) buat entry pasal segmen ane and copy&paste the banner above in your entry.
4) done? share your entry link HERE.

deadline to join: 30-11-2012 

komen ku: blog mirra banyak pakai soft color. simple, original and kemas :) just font color tu if can pakai yang lebih terang lagi :)  

subuk-subuk ne jua --> segmen: bloglist november

eggplant and rojak! :D

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah baru selesai dinner :D a'hah anyone like eggplant? i don't. moreover, aku nda pandai makan eggplant. if i makan, konpom rasa macam kan temuntah. when i was a little kid, aku belum tau apa nama sayur tu so aku called it aaaaa i can't tell oh.. teehee +.+

Wednesday, 7 November 2012

open inbox -> find attached image. AAAAAA!!

Assalamu'alaikum readers :D 

my colleague, Amin, sempat usik aku tadi during lunchtime. miani cetanya, lepas makan aku sambung ngadap PC. there was a new unread e-mail from Amin. i click on the attached file.

guess what i saw?

segmen: bloglist november

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah maie join ini segmen ;) 



how to join?

1) follow blog zemumbling ne and like zee punya FB fanpages okeh. ada tu posted dalam blog entry zee.
2) buat 1 entry pasal segmen ne and don't forget to include the banner above dalam entry kamu okeh.
3) done? copy&paste your entry link HERE coz cik zee kiter sedang menunggu :D

deadline to join: nda ku tau buiii. tanya cik zee kiter. kekeke.

i am going to sleep early tonight. mau qadha waktu tidur ku yang kurang. kahkahkah! :p

Tuesday, 6 November 2012

horror? thriller? a big NO! :O

Assalamu'alaikum readers :D 

during lunchtime tadi, me and some of my office mates were having a good rest until they opened a topic about horror movie >.< honestly, i am very penakut. hehe. they know i am scared of ghosts so they buli aku lah by searching gambar2 hantu on Google using my PC >.< sampai ada yang sengaja takutkan aku to change my desktop wallpaper to ghost image. huwaaa kesian aku, right?

petai and white teeth :3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah i just finish my dinner :) my aunt cook sayur petai @ stink broad bean. bau lerrrr >.< however, i can't deny the taste is good. kwang3 :p maybe pasal my aunt letak belacan. kekeke.

i ate sikit saja. still cannot tahan the smell. habis makan terus berus my less-white teeth. muahaha :p

alright, in this entry i am gonna blog about 1) petai health benefits and 2) how to get that white gleaming teeth back :D

bila aku rajin..

Assalamu'alaikum readers :D 

i think i need to 'terminate' my alarm's service. LOL! :p i always wake up early than alarm bah. but then again after alarm bebunyi baru tah aku leave my bed and take shower. tu pun macam urang nda spirit. haha. 

today is different. bezanya the moment i opened my eyes aku terus saja redah kamar mandi ngan aura cergas yang tersangatlah jarang aku experience especially in early morning. hehe. malas ku tunggu bunyi alarm bah. nda buleh bemalas-malasan di awal pagi. mesti cergas! daa~ haha. hopefully tomorrow and hari2 seterusnya sikap rajin ku ane kekal. kekeke. 

Monday, 5 November 2012

an embarrassing moment when i withdrew $ from ATM :O

Assalamu'alaikum readers :D 

adushhhh when i think back that embarrassing moment, i feel like wanna dig up a big hole and jump inside >.< the story began like this. wosehhh macam mari bercerita competition tah pulang hehe. btw we Bruneians maksudkan 'pulang' ne 'pula' okie. 

monday morning

Assalamu'alaikum readers :D 

have your breakfast already? :D me? yes, i have. i just ate one piece of small sausage. wawawa :p i know it is good to isi your tummy awal pagi with breakfast. but i don't want to. because hujungnya tekial-kial mencari toilet =.=

anyway, i am wearing all green for the first day in this brand new week kekeke :D 



sorry because the image quality is quite blurred.

alright, that's all and have a nice day to all my sweetie cupcakes. LOL :p

Sunday, 4 November 2012

contest: 3 in 1 by Ieza Yusof

Assalamu'alaikum readers :D 

alamakk kawan-kawan bosan dah kah aku asyik update pasal segmen itu segmen ini? o.O sorry lah.. aku nda tau kan update pasal apa lagi kekeke. well, you all may subuk HERE and HERE for your reading pleasure kekeke :D

segmen terakhir before aku ZZZ. see below. lerrr sudah limpas pukul 10.15.


yang texts seterusnya ne aku copy&paste dari penganjur segmen ne. but i ada jua lah edit2 sikit.

Syarat Penyertaan :
- mempunyai blog and akaun facebook.
- wajib follow semua
list of sponsors termasuk ieza and FB page bisdurang.

Cara Penyertaan :
- buat satu entri "Contest 3 Dalam 1 By Ieza Yusof"
- copy banner dalam entri.
- dah siap semua, tinggalkan LINK PENYERTAAN DI 
SINI.

deadline to join: nda ku tau buiii :p

segmen jom mencari followers

Assalamu'alaikum readers :D 

hujan makin reda dah.. pukul 10.15 lah aku ZZZ. waahh sedar nda sedar total blog posts ku sudah reach 201. sorry ek kawan-kawan if you find my blog not that informational type. i love to talk random, anyway.  

siuk eyy join segmen2 anjuran kawan-kawan bloggers walaupun kebanyakan conceptnya sama saja :D segmen terbaru yang aku mau join is..

bila aku merajuk..

Assalamu'alaikum readers :D 

sniff! sniff! hmm i smell something good :p FOOD! :D apa aunt sedang cook ah. psst kawan-kawan mau tau 1 perkara? about me. okeh, aku fail dalam bab dapur. oops! did i just say it? LOL.  

hmm o.O i was actually halfway when joined in this segmen: jom follow & blogwalking anjuran blogger budak kechiq ne when i realize i couldn't copy the banner to put in my entry no matter how many attempts i tried. sudah belasan kali ku cuba copy but *sigh* 

wanna go here, wanna go there. meoww :p

Assalamu'alaikum readers :D 

seumur hidupku belum lagi pernah ku jejakkan kaki ke negara luar except Sarawak, Malaysia. if i have lots of money, of course i would love to travel around the world and be amazed with its beautiful wonders. Taj Mahal, Great Wall in China, Pyramid. just to mention a few.

below is a list of interesting places that i would love to step my feet on:

segmen: jom jadi followers saya

Assalamu'alaikum readers :D 

aku baru check countdown to the end of our industrial attachment. lebing kurang 39 days left. YEAH! :D i hope i get better grade for this semester 3. Aamiin.. i will start doing 2 reports next week. 1 for my university. 1 for the company i am currently assigned to. 

segmen: bloglist akhir tahun 2012

Assalamu'alaikum readers :D 

usually kalau namanya weekend, lepas wake up and take shower aku akan dok ngadap laptop terus. blog, YouTube, facebook sudah menjadi sarapan asasi ku. LOL :p but today, aku tukar plan. gara2 tulang belakang ku tersangatlah sengal because aku been sitting in front of laptop for too long kelmarin so aku plan buat kaja lain. selesai saja mandi, aku ironed pakaian2 untuk kaja. then i kemas barang2 dalam almari ku, dalam bakul etc. quite banyak jua lah harta karun ku yang lama terperam dalam peti khazanah @ bakul2 ku. haha. contohnya cotton candy (have to buang because keras already huhu), HPV vaccine appointment card (all this time i forgot that i actually have 3rd appointment on this coming Nov 9th o.O), my niece's calculator, a diary (nothing written inside since masih new), brooches and banyak lagilah hehe. aku busy mengemas from 10.30 a.m until 2 p.m tadi. now baru sedap mata meliat tempat peraduan ku. hehe. 

done mengemas, aku mandi once again and terus pakai baju tidur. haha. malas ku ingau (a Brunei malay word which means 'peduli') walaupun baru pukul 3 petang lalu. 

Saturday, 3 November 2012

mixed response from public..

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah before you proceed reading this entry, maie subuk a new directive regarding business operating hour.

finish reading? okay, with regards to the new directive, media in Brunei cuba dapatkan opinion dari public. ada yang support. ada yang separuh-separuh. check out what they think. the article below i copy&paste from www.brudirect.com. thank you :) otak cramp sudah, mau karang ayat bunga2 pun nda mampu daa...

bubbly segmen Nov 2012: exchange link jom?

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah baru habis dinner. aunt masak my favorite sayur which is sawi hehe. tadi i watched news in TV3 pasal deadly car accident involving underage driver. same thing happened in Brunei very recently. 3 teenagers killed in a horrific car accident yang dipandu uleh underage driver. the car lost control and langgar bus stand. a very serious reminder to all teenagers yang masih underage, please jangan tah mengada-ngada belagak cool kan drive kerita without valid driving licence!! if wanna show off to your girlfriend, i advise you just forget it. ingat, malang nda berbau. nyawa melayang, kerita parents pun melayang. sendiri lah mau jawab bila disoal dalam kubur kelak. 

p/s: sejujurnya sometimes aku menyampah ngan teenagers yang suka belagak dewasa ne. sudahlah engkau...

segmen: follow sampai pening

Assalamu'alaikum readers :D  

aiyoo sengal tulang belakangku. luan lama duduk ngadap laptop. 

actually there is a long break after i typed the above paragraph coz i went to Soon Lee Mega Mart to accompany my cousin and her mommy. aku and venney tunggu dalam kerita while her mommy and her little sister bali barang. 

alright, in this entry aku mau ajak my blog readers ikut serta segmen: follow sampai pening :D biar sampai pening asalkan jangan sampai mental sudah. haha.

segmen: jom tingkatkan follower sampai puas

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah dah makan walaupun lunchtime dah limpas. aaa makin ramai bloggers buat segmen sendiri. aku pun ada join some. tapi to create own fun session or contest aku balum pandai lah. masih hingusan lagi in this blogging world. masih pakai diaper lagi. wawawa :p

a'hah this time aku mau join segmen anjuran this blogger moodnoorshawal. tapi aku tau pasal segmen ne dari kak ivy, makacihhh :)

new directive in brunei about business operating hour :3

Assalamu'alaikum readers :D 

waahh you all perasan nda aku nda update blog yesterday as well as on friday night. usually i post new entry every night. tapi the last 2 nights aku miss. on friday night ada makan-makan do'a tolak bala di rumah saudara. actually aku lazy mau kluar jalan that night tapi uleh sebab ne majlis makan saudara have to datang lah. bukan apa, takut nanti urang nda mau datang bah if aku buat majlis. huhu. we went home late coz venney nda berani driving under heavy rain and loud thunderstorm. kilat lagi galak menyambar. sampai saja dirumah aku terus tanam emas di mata after i cuci muka and brushed my less-white teeth. LOL.