Followers

Wednesday, 31 October 2012

segmen: ayuinsyirah mencari rakan blogger

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~right now i am listening to 'From The Beginning Until Now' from Winter Sonata soundtrack :p mendayu gitu melodinya. aku pun nda ingat pernah nda aku watch the movie. hehe. anyway, tadi aku liat one of my fellow bloggers posted about the above segment. mau join? maie maie :p



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow dia dulu.
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. gam kuat2 gambar comel diatas dan letak dalam entry ya all. 
4. linkkan your entry dalam komen, pegi ke sini.
5. segmen ne last sampai 9-Nov-2012.

jap lagi mau sleep. night xoxo.

22 comments:

  1. Dari segmen yang sama...Saya dah follow awak...jum follow skali..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..
    follower #13 singgah dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dr segmen yg sme
    dah follow sini #14

    jmput singgah sini

    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

    ReplyDelete
  6. datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq :) i am sorry coz i just realize ada comment on this post.

      okeh pasne sy follow blog awak ye :)

      Delete
  7. Merayau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqqq sudi singgah :)

      dah singgah blog awak and follow.

      Delete
  8. Dari segmen yang sama..saya follow awk..sudi follow balik yer..

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete
  10. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) tqqq sudi singgah :)

      Delete

thanks for leaving your comment here :)