Followers

Wednesday, 25 January 2012

a mix of hyperness & stressful day :l

Assalamu'alaikum readers :D tadi akhir ku datang ke uni. sengaja. lagi pun tutorial class started at 10.15 am. i washed my clothes dulu before makin menggunung haha. during the tutorial (business economics) Sir Zawawi talked a lot about Islam daripada topic yang ea supposed to teach. well, what i am trying to point out is that if urang cakap pasal religion payah kan masuk. especially, ngan pengaruh zaman sekarang yang makin hmm *no comment lu pikir lah sendiri* bagus pulang tu sir banyak selitkan ilmu pasal Islam. the problem with me is that aku payah kan concentrate bah kekeke. busy with my handphone tah pulang ku :l

Rifan and Ainaa accompanied me to Berakas police station patang tadi. cousin si Rifan, Ikah, and abang Ikah, si Awie, pun ikut dangani. si Awie tukang tunjuk jalan and Rifan yang drive. sempat lagi Rifan menyakat Awie. mati2 Awie percaya yang Rifan ke balai polis pasal she wanted to apply jadi polis. haha. 


the funniest part was when i posted a status on my Facebook about the police station thingy. Rifan's sister, Kaka Lija commented. she really believed that Rifan had done something bad. where in fact, aku yang watak utama sebenarnya ne since ane kes kunci ku yang hilang but Rifan yang got the attention haha. yet i did enjoyed kenakan Kaka Lija. durang Ikah pun joined sama haha. i replied her comment and told her that Rifan involved in a bad fight with a student which 'brought' her to the police station :p tapi nda lama kami mainkan Kaka Lija. percuma rifan kena ucap belacan ulehnya :p

serious ehh one of the police officers time ea tulis report pasal my lost key. tapi aku keep on smiling :D satu urusan selesai. esuk ku hantar the report ke UBD finance plus estate office. after durang Rifan hantar aku and Ainaa balik ke Core (new UBD hostel), kami dua jalan lagi. 

this time Ainaa bawa kerita. kami banarnya kan dangani Fatin ke ITB hantar absent form-nya and then we went to Giant supermarket at Rimba. makan and shopping kajap. i bought a pair of high heels :D so excited to wear it tomorrow hehe. because this is the first time i am wearing my first own heels hehe. yes, i am trying to change my image jadi feminine ;)

i seriously get pissed off uleh mr internet tadi. the connnection was so #$%&*&%$#!! but now, okay dah. siapa jua nda mental di saat-saat urang memerlukan beulah tia internet atu. aku kononnya kan buat some research untuk newsletter ku which is supposed to be submitted tomorrow. but Afiq just posted on our group page informing that CO class esuk CANCEL :D pheww i am so glad. so i can postpone doing my newsletter :p

oh great, i am hungry right now. kan habis bah chocolate Hello Panda si Ainaa uleh ku. esuk Ainaa have to go back to KB. therefore, i will be sleeping at Meez's apartment tomorrow night. macam refugee tah pulang usul ku pindah2 tempat tidur =.= kunci hilang punya pasal..

goodnight :)

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving your comment here :)