Followers

Thursday, 5 January 2012

another typical day...

Assalamu'alaikum readers :D okay, i am gonna blog pasal yesterday (Wed, 4th Jan) first. 

while waiting for Kaka Fauziah ambil aku, main laptop ku dulu. facebook-ing, blogging apa. Ka Fau punya shift start pukul 3 pm jua so aku ikut tumpang sekali ke KFC. sampai saja di tempat kaja sudah kena buli uleh si Cabi. tekajut ku bah masa ea tarus2 bagi aku cockroach. patung pulang tapi beteriak jua ku ulehnya gara2 tekajut =.= nyaman ketawa kawan2 =.= and then si Ulmie lagi kajutkan aku =.= manis2 =.= eatah ne kerenah kawan2 and our management team yang bermacam-macam ragam. bisdurang tah yang bagi meriah ( plus huru-hara ) suasana restoran haha. 

hari ne nda berapa busy. so cleaning pun siap awal. before 12 am kami balik. KFC kuala belait branch punya business hour is from 7 am until 11 pm. many customers mencari cheesy wedges and zinger burger. unfortunately, both are currently running out of stock. sangal eh ku explained the reason why. same script over and over again =.= dah tugas, what to do ohh.. 


aku ada served this handsome guy. apa lagi, datang gila ku sama si Ulmie haha. banar2 kami ketawa. actually, i don't really remember why we laughed. just remember this fact about me: i have a very short term memory :p masa cleaning i said to Ulmie let me yang supply barang2 cashier yang habis dah. tau2 si Ulmie yang supply-kan. pasal apa nah, i forgot =.= useless brain =.= today shift ku same like yesterday. this time cashier partner ku si Shiqin. management team-nya Ka Fau and si Froilan. 

di pagi2 buta ane menangis ku sakajap. and i won't share it here because it is very personal. what i can say, life goes on :') 

the time now is showing 1:18 am and im not yet sleepy. nda apa wah tidur akhir, bukannya aku kraja pagi karang hehe.

okay, atu saja. tata! :D

No comments:

Post a Comment

thanks for leaving your comment here :)