Followers

Wednesday, 25 January 2012

a mix of hyperness & stressful day :l

Assalamu'alaikum readers :D tadi akhir ku datang ke uni. sengaja. lagi pun tutorial class started at 10.15 am. i washed my clothes dulu before makin menggunung haha. during the tutorial (business economics) Sir Zawawi talked a lot about Islam daripada topic yang ea supposed to teach. well, what i am trying to point out is that if urang cakap pasal religion payah kan masuk. especially, ngan pengaruh zaman sekarang yang makin hmm *no comment lu pikir lah sendiri* bagus pulang tu sir banyak selitkan ilmu pasal Islam. the problem with me is that aku payah kan concentrate bah kekeke. busy with my handphone tah pulang ku :l

Rifan and Ainaa accompanied me to Berakas police station patang tadi. cousin si Rifan, Ikah, and abang Ikah, si Awie, pun ikut dangani. si Awie tukang tunjuk jalan and Rifan yang drive. sempat lagi Rifan menyakat Awie. mati2 Awie percaya yang Rifan ke balai polis pasal she wanted to apply jadi polis. haha. 

Thursday, 5 January 2012

the truth..

Assalamu'alaikum readers :D fuh lega perut i after 'membuang' just now hahaha. wohoo badan ku pun ikut beguyang mendangar lagu joget in tv. im not watching tv but telinga active :p

pagi2 sudah sentimental ku. ada lah sebabnya tu. very personal.. thanks to my bestfriends, Rifan and Ainaa, because ada bila aku memerlukan :) i believe the truth will reveal sooner or later. what i need to change is me, just me, to be a person yang mudah memaafkan. past is past :)

another typical day...

Assalamu'alaikum readers :D okay, i am gonna blog pasal yesterday (Wed, 4th Jan) first. 

while waiting for Kaka Fauziah ambil aku, main laptop ku dulu. facebook-ing, blogging apa. Ka Fau punya shift start pukul 3 pm jua so aku ikut tumpang sekali ke KFC. sampai saja di tempat kaja sudah kena buli uleh si Cabi. tekajut ku bah masa ea tarus2 bagi aku cockroach. patung pulang tapi beteriak jua ku ulehnya gara2 tekajut =.= nyaman ketawa kawan2 =.= and then si Ulmie lagi kajutkan aku =.= manis2 =.= eatah ne kerenah kawan2 and our management team yang bermacam-macam ragam. bisdurang tah yang bagi meriah ( plus huru-hara ) suasana restoran haha.