Followers

Wednesday, 26 December 2012

quick updates~

Assalamu'alaikum readers :D 

weeheehee :D 4 hari aku nda update blog rasa macam... macam oren. okie not funny -.- i am not a popular blogger so if ada update ke nada update ke sama saja traffic ku biasa2 huhu :( okie, the reason why aku nda update blog ku the last two days was that aku and famili uncle ku pegi tidur di Niah, Sarawak lawat relatives di sana.

a'hah di bawah ne is just a list of quick updates pasal aku. you don't want to know? go blah wawawa :p jangan marah.

Friday, 21 December 2012

tag: 25 random facts about me

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah ada jua blogger yang sedar akan kewujudan blog ciput lagi boring ku ane hehe. i said so because akak Asmar sudi tagged blog aku dalam entry-nya to join in the fun. what fun? see the above title. hehe. 

before kawan2 proceed membaca 25 random facts about me, please baca this statement below ;)

Thursday, 20 December 2012

i want my precious 8 hours sleep back :O

Assalamu'alaikum readers :D 

yeahh!! tinggal 6 more working days before kami kan habis attachment or in other words kan habis semester 3 ne :D 

but dalam excitment ku atu ada stress jua. SWE report ku baru 20% siap. huwaa!! :'O 

sudah berapa hari aku tidur almost pukul 12 am gara2 buat report ne and also my SWE weekly summary. nyesal buat last minute >.< 

Monday, 17 December 2012

17.12 the day when a girl named faezah was born..

Assalamu'alaikum readers :D 

21 years ago a strong woman bertarung menahan sakit untuk melahirkan a baby girl named Langata @ Nur Faezah :) eventhough the woman and her baby terpaksa berpisah a few years later due to sebab2 tertentu, the baby and will always be her baby nda pernah putus asa untuk reunite with her mommy one day. 

mau tau siapa that woman and the baby?

Sunday, 16 December 2012

3 kisah dunia yang ado-ado ajo eh -_-

Assalamu'alaikum readers :D 

dayummm i cannot tahan this ngantuk-ness oledi O.O after ku publish post ne aku tidur then. plan mau jadi kelawar malam ne to siapkan report and weekly summary tapi nda jadi. setan tengah siuk berparti di mata ku tu pasal aku rasa very the mengantuk. LOL.

as for your bedtime stories, maie aku share 3 stories yang make you geleng kepala 360 degree sampai putus :p

cerita ku di hari ahad..

Assalamu'alaikum readers :D 

last night aku tidur akhir tapi bangun awal tadi pagi which equally means aku nda cukup tidur. ada untungnya aku bangun awal. bisdurang uncle bawa breakfast di Soon Lee Seafood Restaurant. main menu kami is dim sum. nyum2 ^^

pastu kami balik rumah jap before went to Miri ^^ only aku sama aunt and my nephew saja yang pegi. my nephew urang Niah and masa ne ea cuti skulah so ea tidur di Brunei.

segmen tambah follower di hujung tahun

Assalamu'alaikum readers :D 

burrrr sajukkkk eeee o.O a'hah maie ramai2 join segmen di bawah ne. arghh kacau eh jerawat di dahi ku ne >.< 


CLICK HERE to find out how to join ^^

tarikh tamat segmen ane is on 29-Dec-12

bannernya simple tapi i like it ^^

total followers ku 177.

target ku mau reach 200 followers hujung tahun ane.

k papai! mau sleep +.+

Saturday, 15 December 2012

crap talking #2

Assalamu'alaikum readers :D 

adodoi~ mampoi! mampoi! *terjun dari eiffel tower bangunan tinggi* sudah masuk mid-December but 'hutang2' kaja ku as well as skulah balum lagi langsai. huwaa! stress gilerrr you >.< SWE report and SWE log book pun balum ada progress. matai ako o.O 

okie TOMORROW I MUST SIAPKAN REPORT AT LEAST 17 PAGES AND UNTUK LOG BOOK AKU MESTI UPDATE SEMUA!! whoever yang read my entry ane jadi saksi aku 'berjanji'. if tomorrow aku sibuk meng-update blog, please tegur and remind me to siapkan my report and update log book. if perlu tampar marah aku, marah saja. hehe.

p/s: SWE = Supervised Work Experience.

Friday, 14 December 2012

jom blogwalking!

Assalamu'alaikum readers :D 

lagu Planetarium by Ai Otsuka is on repeat in YouTube since last night. habis aku rape the button replay :p baru dangar lagu tu semalam and terus jatuh cinta ^^ kamu into K-pop. aku J-pop lah buleh? haha :p

a'hah you all buat apa tu? skodeng urang di Facebook? update tweet2 meroyan di Twitter? mengumpat pasal laki sama jiran sebelah rumah? *sarcastic giggle*

aku baru habis blogwalking. di bawah ane list entri2 yang aku singgah baca while blogwalking tadi ^^ jom blogwalking!

Thursday, 13 December 2012

short segment by nurhanim-ehier

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ maie ramai2 join segmen pendek ne ^^ deadline to join is on 16-Dec-12. done follow blog adik hanim. sori ye i don't have a twitter account. 


CLICK HERE if mau join.

Wednesday, 12 December 2012

phototale #3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah awal aku bangun hari ne. so aku ada masa to update blog hehe. 

aku supposed to publish entri 'phototale #3' ne last Wednesday. but due to sebab2 tertentu aku tepaksa postpone. actually the earlier plan is to publish this post setiap hari Rabu sebelah malamnya. but i change my mind. pagi ke patang ke malam ke asalkan hari Rabu.

aiyoyo telebih panjang dah explanation ku *doze off* LOL. 

Monday, 10 December 2012

monday trivia #3

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah apo kabo kamo semuo? kabar baik ke kabar jahat? nyahaha. Alhamdulillah SWE report ku is in good progress. aku mesti siapkan at least 15 pages at the end of this week. I CAN DO THIS! *tetiba feel bersemangat* ^^

okie dokie, apa ada hari ne oh selain daripada having those monday blues? hehe.

Sunday, 9 December 2012

segmen: cari follower by nakahime

Assalamu'alaikum readers :D 

wey ada segmen best lah. maie support segmen kawan kita ne.


CLICK HERE to find out how to join ^^ 

dolphins are comey tomey alolo ^_~

Assalamu'alaikum readers :D 

who have pet(s) at home? do you really take good care of your pet(s)? who would love to keep gorilla dolphin as a pet? me! me! *raise both hands high* :D 

okie dokie, let's check out some interesting facts about this adorable creature. like me. aww~ :D

Saturday, 8 December 2012

segmen follow and followback by puteri

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah baru habis dinner ^^ menu makanan hari ne a bit western. spaghetti, french fries, potato salad ^^ 

aku tertarik mau join segmen best di bawah ane. 

unique shower head designs

Assalamu'alaikum readers :D dah mandi ke balum? time ku mandi tadi, te-click in my mind to have unique shower head designs bila aku ada rumah sendiri nanti hehe ^^ habis saja breakfast, aku switch on laptop, go to blogger.com, balas komen kawan2 blogger, blogwalking then baru aku google pasal creative shower head designs. hehe punyalah detail..

full credit to trendir.com for all the pictures below. aku only select design yang aku suka saja hehe.

Thursday, 6 December 2012

post level: boring

Assalamu'alaikum readers :D 

a b o r i n g c d e f g h i j k l a h m a l a m n e *beep*

mood level: low
stress level: high
motivation level: low
sleepy level: high
ego level: high
shame level: low

rawrr! :p

just wanna thank my blog visitors yang sudi jadi follower ku. do add me di Google+ also okie ^^

if you are wondering what my nationality is, i am a Bruneian okie ^^ because i believe ada yang nda paham kurapak/cakap Brunei that i use. 

if you guys ada entry best to share with me, komen je okie ^^

papai!


Tuesday, 4 December 2012

segmen by NZ: I tanya U jawab :D

Assalamu'alaikum readers :D 

actually aku very ngalih/letih right now. my brain ngalih. my body ngalih. my eyes pun makin kuyu dah. but i would like to ikut segmen best di bawah ane before aku buat emas tebal berinci2 di mata ane. LOL.

YEAHHH 18 days left before we say a VERY GOODBYE to semester 3 :p



CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 25-12-12

Monday, 3 December 2012

monday trivia #2

Assalamu'alaikum readers :D 

my goodness, so much to do this week :s

okie dokie, let's see apa ada on Monday huh?

Sunday, 2 December 2012

your next step: university

Assalamu'alaikum readers :D 

apa plan you all after habis SPM/O Level or STPM/A Level or maktab teknik? wanna further your study in university? good! :D if ada rezeki lebih you all boleh apply di salah satu top 10 universities in the world as follow: 

apa hukum guna barangan ciptaan yahudi?

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah aku baru habis lunch. hmm my head rasa berdenyut-denyut semacam. i don't think it is migraine. perasan ku aku nda pernah tekana migraine selama ku hidup ane. yang normal headache, of course lah.

okie dokie in this entry i wanna blog about urang Yahudi.

segmen: bloglist 2013 by #jemah

Assalamu'alaikum readers :D 

biawak kacau ketenteraman ayam2 uncle ku lagi. amah kami or sis Gladys ketuk2 jendela kamar ku dari luar telling me that ada biawak dekat reban ayam. 

aku kluar terus bawa handphone. kononnya mau ambil gambar biawak atu and then masukkan dalam blog. tapi nda sempat because the biawak lari dah. 

Saturday, 1 December 2012

segmen pendek: aku dan lagu

Assalamu'alaikum readers :D 

peeps! laju2 join segmen di bawah ne because segmen ne tutup pukul 12 malam later. hurry!


CLICK HERE to find out how to join ^^

okie dokie, let's check out apa saja songs yang aku suka dangar.

segmen: doodle blogwalking

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ aku mengantuk +.O nyaris2 tetidur time maghrib. 

okie dokie, maie meriahkan segmen adik Syafiqah ^^ comel right doodle di bawah ne hehe.


CLICK HERE to find out how to join ^^

aku mau warna doodle ku green.

deadline to join: to be confirmed.


awal berabis aku dinner tadi. pukul 5 pm. hehe. bukannya dinner namanya tu. makan petang. whatever ~.^

papai for now!

Segmen Tanya dan Jawab by YA

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah. baru habis makan indomee hehe. 



you know what, time aku buka 1 bungkus indomee i saw ratusan cacing 2 packets of bumbu sauce and chili set with disbelief. sepatutnya dalam 1 bungkus atu ada 1 paket of bumbu sauce and chili set and also 1 paket minyak and kicap set. maybe pekerja kilang tetaruh lebih. kekeke. Alhamdulillah dah rezeki ^^

okie dokie let's meriahkan segmen kawan kita, Cik Yanie ^^ CLICK HERE to find out how to join.

maie check out apa answers ku untuk soalan Cik Yanie ^^

crap talking #1

Assalamu'alaikum readers :D 

dear to whom it may concern.

RE: ME

i hate being mad. i hate being angry. i hate shouting in front of other people's face. i hate raising my voice when i am mad. i hate spurting out bad words when i am angry. i hate this hatred feeling. 

most importantly, i hate disrespectful people.

yours faithfully,

fae.

there is no need for me to elaborate what i have typed above. just read, digest and think. 

well, let's move on to less serious entry ^^

SEGMEN: Blogwalking on December by Sandra

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ my left arm rasa sakit plus sengal after be-inject HPV di Pusat Kesihatan Belait with my bestie, Ainaa. apa HPV? lu pigi tanya sama encik Google. hehe.

weehaa it is 1st December already ^^ well, segmen pertama that i would like to join di bulan special ane (why special? because hehehe :p) is (see banner below):

Thursday, 29 November 2012

segmen bloglist disember ice princess

Assalamu'alaikum readers :D 

weehaa :D aku ikut segmen lagi hehe *syiuk sendiri* 

SueMUNCET Contest

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah let's meriahkan contest organized by our friend suemuncet ^^  thanks kawan because sudi jemput aku ikut segmennya ^^


semuanya ada 6 syarat2 if kan join contestnya ane :)

Wednesday, 28 November 2012

pencarian bloglist asmar arafad

Assalamu'alaikum readers :D

ulalala~ sejukkk lah weyyy +.+ kipas buka. air-conditioner pun buka. haiya cucah. cejuk komplen. panashh pun komplen.

anyway, before aku buat emas tebal berinci2 di mata yang already kuyu ane, aku mau join segmen di bawah ne dulu hehe.


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 31-Dec-12

p/s: semua syarat2 sudah ku buat. 

papai! ;)

#phototale 2

Assalamu'alaikum readers :D 

*uhuk!uhuk!*

how are you guys doing? November kan sampai di penghujung and i become more excited. why? because i can't wait to say goodbye to 2012 ^^

*uhuk!uhuk!*

Monday, 26 November 2012

monday trivia #1

Assalamu'alaikum readers :D 

haiya susah rupanya cari idea untuk post entri2 yang informational. i can blog random, you know, talking crab as in ketam crap. hehe. moreover, concept blog ku lebih into personal side. hmm i found out that aku lebih enjoy buat entri pasal my personal life daripada buat entri2 ilmiah yang serius.

but now i am thinking to aaa create some niche entries untuk blog ku. i am actually sudah started made one. first niche entry ku is #phototale 1 ^^ of course, #phototale 2 masih dalam draft and will only be published di dalam hatimu syayangg on this coming Thursday night ;)

so~ from now onward, specifically every Monday, with similar concept aku akan post entry entitled 'Monday trivia #' :D 

Saturday, 24 November 2012

durian here, durian there. huwekkk :s

Assalamu'alaikum readers :D 


*tercium bau durian*

*cepat2 tutup hidung using baju*

huwekkk >.<

bau durian melekat arah baju ku dahhh :s

currently, it is durian season.

fact: i hate the smell of it and i don't eat durian. only ate when i was a little kid. ne sudah grown up, aku makin alah baunya huhu.

p/s: to durian lovers, no hurt feeling ye? hehe.

tata for now ;)

segmen bloglist disember papa blogger

Assalamu'alaikum readers :D 

ulalala~ aku join segmen lagi hehe. 


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 30-Nov-12

whoaaa usually aku search lagu omputih di Youtube and sometimes lagu melayu. but tonight, aku layan lagu2 dari negara Vietnam, Japan hehe. not bad. 

extra: salah satu tanda akhir zaman is runtuhnya Masjidil Aqsa :s huhu seram sejuk jadinya bila pikir pasal hari kiamat ane o.O

segmen kenal-kenal bersama aisyah humaira'

Assalamu'alaikum readers :D 

segmen kedua yang aku join di malam Sabtu ane is (see banner below) ^^


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: 25-Nov-12 at 10:00 pm

a brief introduction about me:

nickname is Fae
gonna turn 21 on Dec 17th
skinny yet happy-go-lucky Bruneian girl :p
clumsy girl who has a high passion for chocolates ^^
i laugh, i cry, i got mad but life goes on~

extra: hujan + petir + guruh = "mommyyyy, aku takuuuttt!"

LOL

segmen: jom BW sambil follow sampai lebam

Assalamu'alaikum readers :D 

malas mau berbasa-basi panjang2 so straight to the point, i wanna ikut segmen di bawah ane ^^ 


CLICK HERE to find out how to join ^^

deadline to join: to be confirmed

Friday, 23 November 2012

update: baby adam

Assalamu'alaikum readers :D  

Ya Allah, sedihhh banar ku meliat keadaan baby Adam yang disiarkan di Primadona tadi. those yang masih nda tau pasal baby Adam, please click on the link below this picture of baby Adam's mommy.. according to Puan Noraisyah, his son's condition is getting worse :'( 

Ya Allah, kami pinta kurangkanlah beban penderitaan yang terpaksa ditanggung oleh Ahmad Adam Syukri dan ibu bapanya. Ya Allah, sembuhkanlah penyakit yang sedang dialaminya. Ya Allah, kepada-Mu kami mohon pertolongan. Engkaulah Tuhan yang menyembuhkan segala penyakit. Kami pinta kembalikanlah sinar keceriaan bagi Ahmad Adam Syukri.

Aamiin...




Wednesday, 21 November 2012

#phototale 1

Assalamu'alaikum readers :D 

hmm seriously i don't know what to blog about tonight. bila post entry banyak2 pun bukannya ramai people yang baca *sedih* 

therefore, i have come up with one idea. every Thursday night i am gonna post satu entry khas entitled '#phototale'. like some of my fellow bloggers yang buat post macam '#Wordless Wednesday' and the like. basically, i will be posting random ghost pictures taken by me ^^ and di bawah picture tu nanti i will be merepek bercerita cikit about it. 

Monday, 19 November 2012

extreme outdoor activities that i wanna try out :3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah satu progres bagus ;) while blogging, i am doing a draft of report on SWE. don't wanna do it last minute. no. no. bila sudah kan habis attachment baru ku finalize the report. tau edit the draft saja. 

a'hah this time i wanna blog about some of the interesting extreme outdoor activities that i haven't try. if i got the opportunity to join the activities, i will. provided i have the courage and confidence to do so. hehe. because some aktiviti tu ada yang bagi gayat bah. check it out below ^_^

Sunday, 18 November 2012

segmen: follow sampai pengsan

Assalamu'alaikum readers :D

after aku post entri pasal segmen ne aku mau liat movie. last night i watched Alamak 7 Hari Lagi. jangan kutuk aku pasal baru liat. biar tia wah aku ketinggalan movie updates.


syarat2 to join:

1) must follow blog penganjur segmen. (done)
2) state your followers number. (96)
3) paste the banner above dalam entry. (done)
4) paste entry URL HERE (otw)

deadline to join: to be confirmed.

papai :)

back to May :D

Assalamu'alaikum readers :D 

aduhh adahh adehh. sengal belakang gue :s busy edit entri2 dari bulan March until May. as for March and April nada entri yang aku suka. busy months bah. 

untuk May, 4 entries ne saja yang aku suka:

-Adam Groves's short film 'Break'
-17th March
-busy week :l
-hiking moments :)

subuk-subuk ne jua --> back to January :D & back to February :D


psst~ psst~ maie subuk entry bosan ne :p

Assalamu'alaikum readers :D 

hmm sedar nda sedar sudah masuk mid November. perhaps to some of you 2013 lama lagi kan tiba. 

in my case, aku lama dah mula berkeluh-kesah about 2013. why? 

Saturday, 17 November 2012

HH ajak kenal blogger baru

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah aku join segmen lagi :D


CLICK HERE to find out how to join :D

segmen pendek: nak masuk bloglist Miss Z

Assalamu'alaikum readers :D 



CLICK HERE to find out how to join :) simple saja syarat2nya ^_^

deadline to join: 18-Nov-12 at 11:00 am. esukk tuu youu. cepat join before terlambat.

p/s: done follow blog Miss Z ;)

extra: aduhhh kering rasa tekak walaupun sudah drink lotsa water. tu nahh, makan banyak chocolate lagi =.='

back to February :D

Assalamu'alaikum readers :D  

okie dokie siap meng-edit entri2 lama untuk February. ngalih youu. lunch pun balum. after this lah.

below are some of the February entries yang aku suka. kamu nda suka, nda lah. pi main jauh2. nyahaha.

-story after story
-story after story part I
-story after story part II
-story after story part III
-when there is a will, there is a way
-tuesday blues..
-just another typical day

subuk-subuk ne jua --> back to January :D


Friday, 16 November 2012

segmen: tambahkan followers di blog

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah segmen terakhir yang i mau join for tonight is (see banner below).


CLICK HERE to find out how to join :D

deadline to join: 20-Nov-12

jumlah followers ku is 87 (Alhamdulillah)

5 blogs which i randomly choose:


tata for now! xoxo

segmen: cari followers november

Assalamu'alaikum readers :D 

maie ramai2 join segmen ne :D 


deadline to join: 20-Nov-12

how to join? CLICK HERE

tata!

back to January :D

Assalamu'alaikum readers :D 

whoaa aku baru siap 'standardizing' entri-entri untuk bulan January '12. sementara aku rajin ane, why not. hehe. honestly, aku memang jenis cerewet. for example, if dari entry #1 aku pakai 'i am' therefore for entries yang seterusnya sampai sekarang must pakai 'i am' jua. not 'im'. other example is penggunaan word 'because'. if i say i wanna use the full spelling, semua entries must pakai 'because' not 'coz'. very fussy aku ane oh? hehe :l 

below is some of the January entries yang i like ;)

-another typical day ;)
-the truth
-counting days :D
-huhu haha =.=
-just smile :)
-macam2 ada :D
-menyelesaikan urusan dunia. lol.
-sumpahan kum kum :l

untuk February, will do it tomorrow :)

happy reading!

Thursday, 15 November 2012

segmen: senarai blog awal tahun 1434H

Assalamu'alaikum readers :D  

segmen kedua yang aku mau join is (see banner below).


how to join?

segmen: BW cuti-cuti by Emas Putih

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah recently ne aku nda aktif ikut banyak segmen. as for tonight aku ikut 2 segmen saja. first is segmen BW cuti-cuti by Emas Putih.

berubah, berubah and keep berubah

Assalamu'alaikum readers :D 

first of all, i would like to wish all Muslims in the world a blessed Ma'al Hijrah 1434 :) for last year's words belong to last year's language. and next year's words await another voice. and to make an end is to make a beginning. may this new year moment be special ever. call for a positive change! 

everytime datang tahun baru nda kira Masihi or Hijrah, people always ask what is your new year resolution. in my honest opinion, it is a total pointless if you ONLY make resolution once whenever new year is coming. why not everyday? why not everytime you realize you have made mistakes? why not during one of those days? 

aku nda mau lagi buat azam baru setiap kali new year datang. why?

Tuesday, 13 November 2012

segmen: saya nak kenal awak

Assalamu'alaikum readers :D 

aishhh slow eyyy internet connection malam ne.

tonight aku mau ikut satu segmen saja. 

Monday, 12 November 2012

let the pictures speak. lol.

Assalamu'alaikum readers :D

ulalala~same like yesterday, am gonna doze off early tonight. before that, lemme blog about what i did yesterday as well as today. just a quick one because i don't feel like type a long entry for now. or better yet let the pictures tell the story. ngahaha :p

yesterday:

segmen: jom UP follower sampai 1000++

Assalamu'alaikum readers :D 

banyak sudah segmen yang dibuat oleh para bloggers. yet aku only join segmen yang syaratnya KISS --> Keep It Short and Simple *wink* okeh without further pot pet pot pet, maie meriahkan segmen di bawah ane :)


deadline to join: to be confirmed.

but how to join oh?

senang je:

1) follow blog ibu and like FB fanpage dia 'Sihat Itu Menawan.'
2) buat entry pasal segmen ane and please copy&paste the banner above dalam entry kamu.
3) done? share your entry link HERE ;)

tata!

Sunday, 11 November 2012

to all my dearest blog followers & visitors :)

Assalamu'alaikum readers :D

waaahhhh seriously, i can't thank you guys enough. especially those yang sudi add my not-so-cool blog in your reading list. hehe. from the first day i created this baby of mine i never hope sangat yang total blog followers ku would reach 10+, apatah lagi 68 (the current total). lebih2 lagi aku balum sampai setahun serius dalam dunia blogging ane. fyi, i am a Bruneian yet 100% followers ku urang Malaysia. thanks a lot, guys! :D Alhamdulillah :)

Saturday, 10 November 2012

segmen sabtu: jom cari follower bersama AH

Assalamu'alaikum readers :D

maie maie join ramai2 segmen akak ne :) see below.


CLICK HERE to find out the terms and conditions

deadline: tonight! at 11:0 p.m

pirated CDs & DVDs issue in Brunei and the word 'also' :3

Assalamu'alaikum readers :D 

i am planning to redesign my blog today. frankly speaking, the current design i use in my blog is not up to my satisfaction. if i am gonna edit the whole blog template of mine, i need long time to do that as i am myself is quite fussy type of person. cacat sikit boleh kusut jadinya. so, weekend is a perfect time for me to focus on the redesigning thing. 

alright, anyone read newspaper everyday? i don't because~ i am lazy to read bah kekeke :p however, most of the latest news that i knew i read from facebook. lagi lagi facebook. haha. the main reasons (now) why i am still log in to my FB account walaupun keboringan sudah are:

  • to promote my blog
  • to greet anyone who are having their birthday on that day
  • to know if there are any current news in the informational fanpages that i liked
  • to get any latest update from the ITB campus community group page

Friday, 9 November 2012

segmen: jom kawan

Assalamu'alaikum readers :D

aiyoyo nda ku tau kan update apa lagi. usually if utak tengah kering idea like right now, aku prefer join apa2 segmen yang menarik minat ku plus syarat2nya short and simple :)

kawan blogger kiter, cik mirra, ada buat segmen baru. maie kasi gegar blog dia :p


how to join?

1) follow 2 blogs mirra ane psst and psst. hehe. and like fanpage dia.
2) give comment about her blog.
3) buat entry pasal segmen ane and copy&paste the banner above in your entry.
4) done? share your entry link HERE.

deadline to join: 30-11-2012 

komen ku: blog mirra banyak pakai soft color. simple, original and kemas :) just font color tu if can pakai yang lebih terang lagi :)  

subuk-subuk ne jua --> segmen: bloglist november

eggplant and rojak! :D

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah baru selesai dinner :D a'hah anyone like eggplant? i don't. moreover, aku nda pandai makan eggplant. if i makan, konpom rasa macam kan temuntah. when i was a little kid, aku belum tau apa nama sayur tu so aku called it aaaaa i can't tell oh.. teehee +.+

Wednesday, 7 November 2012

open inbox -> find attached image. AAAAAA!!

Assalamu'alaikum readers :D 

my colleague, Amin, sempat usik aku tadi during lunchtime. miani cetanya, lepas makan aku sambung ngadap PC. there was a new unread e-mail from Amin. i click on the attached file.

guess what i saw?

segmen: bloglist november

Assalamu'alaikum readers :D 

a'hah maie join ini segmen ;) 



how to join?

1) follow blog zemumbling ne and like zee punya FB fanpages okeh. ada tu posted dalam blog entry zee.
2) buat 1 entry pasal segmen ne and don't forget to include the banner above dalam entry kamu okeh.
3) done? copy&paste your entry link HERE coz cik zee kiter sedang menunggu :D

deadline to join: nda ku tau buiii. tanya cik zee kiter. kekeke.

i am going to sleep early tonight. mau qadha waktu tidur ku yang kurang. kahkahkah! :p

Tuesday, 6 November 2012

horror? thriller? a big NO! :O

Assalamu'alaikum readers :D 

during lunchtime tadi, me and some of my office mates were having a good rest until they opened a topic about horror movie >.< honestly, i am very penakut. hehe. they know i am scared of ghosts so they buli aku lah by searching gambar2 hantu on Google using my PC >.< sampai ada yang sengaja takutkan aku to change my desktop wallpaper to ghost image. huwaaa kesian aku, right?

petai and white teeth :3

Assalamu'alaikum readers :D 

Alhamdulillah i just finish my dinner :) my aunt cook sayur petai @ stink broad bean. bau lerrrr >.< however, i can't deny the taste is good. kwang3 :p maybe pasal my aunt letak belacan. kekeke.

i ate sikit saja. still cannot tahan the smell. habis makan terus berus my less-white teeth. muahaha :p

alright, in this entry i am gonna blog about 1) petai health benefits and 2) how to get that white gleaming teeth back :D