Followers

Thursday, 11 May 2017

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all

Assalamu'alaikum readers :D

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all ll sebenarnya awal dah Fae sedar problem ne sebelum ada rakan blogger komen bagitau durang cannot see Fae punya latest entry dalam bloglist durang. macam blogger Ana Suhana.. see gambar below. 

Wednesday, 10 May 2017

ragam: pakai seksi tapi?

Assalamu'alaikum readers :D

ragam: pakai seksi tapi? ll beberapa minggu yang lalu (eh expired dah cerita ne LOL) Fae pigi ke tamu sama kawan rapat Fae. masa tengah pusing-pusing cari parking ada sorang lady ne mau melintas jalan. pakaiannya seksi. and biasa lah mulut manusia (seperti kami) mula lah sibuk mengata. 

Astaghfirullah...

but somehow Fae lakas sadar (sedar). terus Fae cakap arah kawan lebih kurang like, walaupun pakaiannya macam atu tapi manatau hatinya baik. terus durang cakap yang positif saja. haha. 

memang masa ne pun kalo Fae terliat perempuan seksi Fae inda mau judge yang bukan-bukan. Fae manusia yang banyak buat dosa also. ada hati kan judge urang lain. 

Astaghfirullah...


random: layankan saja

Assalamu'alaikum readers :D

random: layankan saja ll seriously, mood blogging Fae makin hari makin hilang ke laut dalam sudah. tipu lah kalo Fae gtau Fae susah cari masa untuk update blog. ntah lah...semua motivation untuk terus blogging like no use sudah. 

Tuesday, 2 May 2017

random: gambar

Assalamu'alaikum readers :D

random: gambar ll kalo y'all perasan kebanyakan previous posts Fae dari bulan April Fae inda banyak include gambar. even ambil gambar pakai phone pun jarang dah. sebab quality gambar dari phone camera Fae bida :( bida ne apa? bida ne maksudnya hodoh/buruk. cakap Brunei bah tu. haha.

tapi somehow Fae rasa blog Fae macam...empty :l so empty and boring nada banyak gambar atu. inda meriah. huhu.