Followers

Wednesday, 26 April 2017

motivation: tapi kenapa?

Assalamu'alaikum readers :D

motivation: tapi kenapa? ll dalam previous post Fae ada bagitau Fae sakit gastric. seminggu dah :( bila datang sakit terus hilang mood kan buat aktiviti rutin/masa lapang. tapi... sampai bila? sampai bila mau manjakan sakit ne? huhuhu.

sakit dugal ne pun on off on off datang in a day atu. bukan kritikal pun sakit dugal ne. tapi bila dah seminggu kana gastric siapa tahan :/

Tuesday, 25 April 2017

FaeIsAsking: cara anda merawat gastric

Assalamu'alaikum readers :D

FaeIsAsking:: cara anda merawat gastric ll start hari rabu lapas Fae diserang gastric until today. inda sure lah apa punca utama Fae kana gastric ahh. but I believe dari pemakanan Fae. bilanya kana gastric mood blogging pun kelaut. hence, this explains why Fae senyap beberapa hari ne. 

Friday, 21 April 2017

teguran: sikap suka cakap lepas

Assalamu'alaikum readers :D

teguran: sikap suka cakap lepas ll having a person yang rapat ngan you memang best. because you have someone bila you perlu dikala suka dan duka. tapi that person got this one attitude yang buat you makan hati dan memendam rasa

apa attitude-nya atu? sikap suka cakap lepas. yup. 

lifestyle: malas seterika tudung

Assalamu'alaikum readers :D

lifestyle: malas seterika tudung ll bila kawan message bagitau yang ea soon kan sampai rumah tapi you alum lagi terikah (seterika) tudung, baju bla bla bla. Fae selalu kena ne situation macam ane. jujurnya Fae inda suka menerikah. leceh bah. sebab tu Fae selesa pakai T-shirt and jeans kalo bejalan sebab no need to iron.