Followers

Wednesday, 13 September 2017

delete this blog soon :)

Assalamu'alaikum readers :D

I have an announcement to make. ececeh :p Fae kan delete blog ni. sayang banarnya Fae masih kan blog ani but due to some reasons Fae paksa delete. 

BUT no worries Fae akan buat new blog :D selepas blog baru Fae siap, baru tah Fae delete yang lama. huhu. 

[update: new blog https://ijumpyoudontjump.blogspot.com/ ] still under construction LOL.

Sunday, 6 August 2017

I am 'back' after three months cuti

Assalamu'alaikum readers :D

wow 3 bulan blog Fae inda ada update baru. ntah lah, komitmen untuk berblogging tu nada lagi. shall I stop blogging once and for all? ataupun cuti panjang and come back suatu hari nanti? ntah lah..

apa khabar kawan-kawan blogger Fae? ada cerita best? maie maie story mory arah comment section below. haha.

btw macam mana update blog account? pelik semacam Fae liat wajah blog Fae sekarang. you see lah arah setiap bar suruh Fae update account to enable bal bla bla...

Thursday, 11 May 2017

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all

Assalamu'alaikum readers :D

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all ll sebenarnya awal dah Fae sedar problem ne sebelum ada rakan blogger komen bagitau durang cannot see Fae punya latest entry dalam bloglist durang. macam blogger Ana Suhana.. see gambar below. 

Wednesday, 10 May 2017

ragam: pakai seksi tapi?

Assalamu'alaikum readers :D

ragam: pakai seksi tapi? ll beberapa minggu yang lalu (eh expired dah cerita ne LOL) Fae pigi ke tamu sama kawan rapat Fae. masa tengah pusing-pusing cari parking ada sorang lady ne mau melintas jalan. pakaiannya seksi. and biasa lah mulut manusia (seperti kami) mula lah sibuk mengata. 

Astaghfirullah...

but somehow Fae lakas sadar (sedar). terus Fae cakap arah kawan lebih kurang like, walaupun pakaiannya macam atu tapi manatau hatinya baik. terus durang cakap yang positif saja. haha. 

memang masa ne pun kalo Fae terliat perempuan seksi Fae inda mau judge yang bukan-bukan. Fae manusia yang banyak buat dosa also. ada hati kan judge urang lain. 

Astaghfirullah...